top of page
Oversiktsillustrasjon.jpg

Uvdal Compact Lodge

Om Prosjektet

Skånsomt og naturlig plassert

Velkommen til Uvdal Compact Lodge, øverst i Uvdal skisenter! Ski in Ski out!

Vi har gledet oss enormt til å kunne vise frem dette miljøvennlige, innovative og nye hyttekonseptet. Vi løfter på plass, ferdige hytter som settes skånsomt på påler i terrenget. Vann, avløp og tekniske installasjoner går i isolerte kasser under plankestien- oppå bakken, frem til hytten fra veien.

Vi har satset på felles carport slik at bilen står trygt mot vær og vind og eget opplegg for elbil-lader. Her er også plasser til gjesteparkering. For oss er tanken på at vi ikke ødelegger naturen, noe av det vi liker aller best ved dette konseptet.  

I tillegg så har vi valgt å legge oss høyt på miljøprofil, alt er kortreist og lokalt, vi bruker kun produkter fra Numedal og håndtverktjenester fra Uvdal. 

EXT_02_Sommer.jpg
EXT_01_Sommer.jpg

Om Området

Midt i smørøyet

Beliggenheten på kanten av storslåtte Hardangervidda, gir mulighet for fantastiske naturopplevelser sommer som vinter. Her får du direkte tilgang til alpint, langrenn, fotturer, jakt og fiske. 

 

Når du får se området som er planlagt for dette konseptet- helt øverst i Uvdal Skisenter og på randen til mektige Hardangervidda, så vil du bli tatt av hvor utrolig vakkert - men også sårbart dette området er. Det å kunne vri oppføring av hytter til å spille på lag med naturen på denne måten er noe vi håper mange flere utbyggere vil følge oss på de nærmeste årene. 

Nature Explorer

Uvdal Compact Lodge

Beliggenheten på kanten av storslåtte Hardangervidda, gir mulighet for fantastiske naturopplevelser sommer som vinter.

En smakebit av hva som venter på Uvdal

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page