top of page
DSC_1299.jpg

Tømmerhytter

Vi gjør hele jobben for deg!

Nøkkelferdige laftede hytter

Vi vet at det å bygge hytte kan være en meget krevende og slitsom prosess. Det er ingen grunn til at du skal måtte gå i alle fallgruvene som vi er eksperter på å unngå. Du trenger bare peke ut tomten og overlate resten til oss. Vi tar oss av alt fra situasjonskart, søknad i kommunen, grunnarbeider, såle og oppføring av selve drømmehytta. Dette er inkludert i prisen. Du deltar på ett møte med oss, der du tar dine valg/tilvalg – det aller meste er kostnadsfritt og allerede inkludert. Vi har valgt denne løsningen slik at prisen du får når tegninger er klare, er prisen du kommer inn i en eksklusiv hytte for, uten ubehagelige overraskelser slik det ofte blir. Vi finner gode løsninger som passer deg/dere.  

Så fort sålen står klar på tomten vil transporten med byggesettet til hytta ankomme, sammen med et erfarent laftelag, som raskt setter sammen hytta. Selve laftingen gjennomføres på ca en uke, deretter blir taket montert sammen med dører og vinduer. På denne måten vil hytta kjapt bli tett noe som er en stor fordel i vilt og skiftende vær i fjellet. 

Vi holder det vi lover og sørger for en tydelig fremdriftsplan som lar deg overta en fiks ferdig og rengjort hytte – til avtalt tid og pris!

DSC_9225_edited.jpg
DSC_1311.jpg
bjørkeskogen.jpg

Fritidsboliger med eksklusive kvaliteter

Innholdsrikt og lekkert! Eksklusivt tømmer med riktig lafteknute med øksekutt i hjørnene. 
 

Vi skaper, sammen med deg og dine ønsker, en hytte som er akkurat tilpasset ditt behov. 

Nå er det fortsatt mange fine tomter og velge mellom - ring Anniken så får du se de ledige i Fjellsnaret, Uvdal Skisenter og på Dagalifjell.

 

Visningshytta som ligger i Fjellsnaret viser deg vår kvalitet og Anniken viser deg den også.

tyttebær.jpg

Med lang erfaring, forutsigbar prosess og tydelig fremdriftsplan, er vi din samarbeidspartner på eksklusive laftehytter i området Geilo – Uvdal. Vi skal ha de mest fornøyde kjøperne i hyttebransjen!

Vårt konsept

Bilder fra våre laftehytter

Kontakt oss for visning!

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page