top of page
sopp og lyng.jpg
8-nærbilde peis stue.jpg

Kvalitetshytter AS

sopp og lyng.jpg

Visning etter avtale med Anniken- bare ring så tilpasser vi oss.

Vi har visninger etter avtale og tilpasser oss tidspunkt som passer for deg. Vi kan bistå med overnatting og booking av dette om ønskelig. Ofte er det fint å ha litt tid når du først kommer til fjells for å se både tomt og visningshytta vår. Særlig om du ikke er kjent her fra før. Vi bygger i hele området- sjekk ut: 

Hjem - Uvdal   

Dagali - Aktivitetsbygda | Vi har det litt morsommere! 

Sommer på Geilo | Geilo

tte2ldkt.bmp

Vinteren er kommet for fullt til Uvdal

Nå kommer vinteren for fullt og fjellet ikler seg det hvite teppet. Det er mange som ønsker seg en hytte i dette flotte fjellområdet. Du får noe helt eget her- terrenget er lettgått og du får gå for deg selv om du ønsker det med spektakulære utsikter og vakker natur overalt. Kommer du deg opp på ca 1300 meter så ser du fort kjente landemerker som Hallingskarvet mot nord-vest, Hardangerjøkulen etterfulgt av Hårteigen i vest. Mot syd ser du helt til Gaustatoppen, og får ett vidsyn som er helt fantastisk. Etter turen kommer du hjem til en håndlaget laftehytte som gir deg følelsen av en annen tid, med en helt egen stemning. Med moderne fasiliteter og infrastruktur blir hytta noe du kan bruke hver helg hele året. Det er de fire årstidene i fjellet og kontrasten fra hjemmelivet som gir den gode feriefølelsen. 

Høy standard uansett våre tegninger eller dine- vi løser det og du får så stor eller liten hytte du ønsker.

Legg spesielt merke til at høy standard er inkludert i våre priser.

Vi kan også legge inn bergvarmesystem og tilpasser alle dine ønsker mot ren kostpris, vi har altså ikke påslag på dette. Videre kan du få tilpasset hytta slik du ønsker og vi kan også få tegnet opp dine egne tegninger om du ønsker det.

Ønsker du en liten hytte som du har ideer til- tegner vi lett opp et forslag sammen med deg. 

image0.jpeg

Vi gjør jobben for deg!

Nøkkelferdige laftede hytter

Vi vet at det å bygge hytte kan være en meget krevende og slitsom prosess. Det er ingen grunn til at du skal måtte gå i alle fallgruvene som vi er eksperter på å unngå. Du trenger bare peke ut tomten og overlate resten til oss. Vi tar oss av alt fra situasjonskart, søknad i kommunen, grunnarbeider, såle og oppføring av selve drømmehytta. Dette er inkludert i prisen. Du deltar på ett møte med oss, der du tar dine valg/tilvalg – det aller meste er kostnadsfritt og allerede inkludert. Vi har valgt denne løsningen slik at prisen du finner oppgitt, er prisen du kommer inn i en eksklusiv hytte for, uten ubehagelige overraskelser slik det ofte blir. Vi finner gode løsninger som passer deg/dere.  

Så fort sålen står klar på tomten vil transporten med byggesettet til hytta ankomme, sammen med et erfarent laftelag, som raskt setter sammen hytta. Selve laftingen gjennomføres på ca en uke, deretter blir taket montert sammen med dører og vinduer. På denne måten vil hytta kjapt bli tett noe som er en stor fordel i vilt og skiftende vær i fjellet. 

Vi holder det vi lover og sørger for en tydelig fremdriftsplan som lar deg overta en fiks ferdig og rengjort hytte – til avtalt tid og pris!

DSC_9225_edited.jpg
INT_02_edited.jpg

Fritidsboliger med eksklusive kvaliteter

Innholdsrikt og lekkert! Eksklusivt tømmer med riktig lafteknute med øksekutt i hjørnene. 

Vi skaper, sammen med deg og dine ønsker, en hytte som er akkurat tilpasset ditt behov. 

Nå er det fortsatt mange fine tomter og velge mellom - ring Anniken så får du se de ledige i Fjellsnaret, Uvdal Skisenter og på Dagalifjell. Visningshytta som ligger i Fjellsnaret viser deg vår kvalitet og Anniken viser deg den også.

tyttebær.jpg

Vårt konsept

Med lang erfaring, forutsigbar prosess og tydelig fremdriftsplan, er vi din samarbeidspartner på eksklusive laftehytter i området Geilo – Uvdal. Vi skal ha de mest fornøyde kjøperne i hyttebransjen!

Bilder fra visningshytte Fjellsnaret i Uvdal med annen planløsning, men med samme kvaliteter

Kontakt oss for visning!

KONTAKT
bottom of page